Hoe houdt je gokken leuk?

gokken-regels-plezier

Een klein voorbeeld hoe je gokken niet leuk houdt: Drink je eerst helemaal lazarus, neem het vakantiegeld van jou EN dat van je vrouw mee naar het casino en neem je voor er maar een paar tientjes van uit te geven, elke keer weer opnieuw als het weer op is. Nu we dat gehad hebben, gaan we eens kijken naar hoe we het WEL leuk kunnen houden.

 

 • Betaal eerst je rekeningen

  Dit spreekt voor zich. Waarom? Nou, als je eerst al, allemaal, je rekeningen hebt betaald, weet je dat wat je overhoudt, in feite in de brand gestoken mag worden. Wat je ermee doet moet je dan ook helemaal zelf weten. Je kunt er trouwens eventueel wel rekening mee houden dat je misschien nog iets nieuws wilt kopen? Wil sparen voor een vakantie? Hoelang heb je je wasmachine al? Geen gaten in je meeste sokken? Ik noem maar een paar gekke dingen.

 

 • Bepaal van tevoren hoeveel geld je wil gaan besteden

  Als je dit doet, kun je NOOIT teveel geld uitgeven. Als je dit toch al aan het bepalen bent, bepaal dan ook meteen hoe lang je weg van huis wil blijven. Als je je aan die 2 dingen kunt houden is iedereen blij met je. Die 2 dingen en de rest van dit lijstje.

 

 • Leen geen geld

  Niet van je vrouw, niet van je vrienden, niet van familie, niet van de zwerver op de straat. Waarom niet? Nou, die zwerver heeft meer nare vrienden dan jij en voor je vrouw moet je misschien nog banger zijn dan voor hem. Gaat het alleen om angst? Nee. Natuurlijk niet. Het gaat erom dat je dat dan weer terug moet betalen, maar wat als je dat niet lukt? Je maakt er nooit vrienden mee, je raakt ze er wel mee kwijt. Geld ligt gevoelig. Gewoon niet doen.

 

 • Hou je winst in je zak

  Alles wat je wint, bij je houden. Dat wil zeggen, krijg je je inzet terug, dan is dit geen winst en kun je daar gewoon lekker mee doorspelen. Maar zet je bijvoorbeeld bij Roulette 20 in en krijg je 60 terug? Stop 40 in je zak en speel met die 20 lekker verder. Dit zorgt ervoor dat je met misschien wel meer geld thuis komt. Van tevoren had je toch al besloten met een bepaald bedrag te gaan gokken? Punt 2?

 

 • Neem pauze

  Als je dit doet, breng je jezelf weer even op aarde. Je kunt weer even helder nadenken. Ben je namelijk 1 van boven of onderstaande punten vergeten? Is dit hét moment om jezelf daar weer even aan te herinneren. Ook kun je wisselen van spel, zodat je geld er misschien wat minder hard doorheen gaat en je nog wat langer van je avond kan genieten. Slim hè. Weet ik.

 

 • Speel voor je plezier & niet voor geld

  Als je je hieraan kunt blijven herinneren, blijft het simpelweg leuk. Zodra het je om geld gaat, ga je je naar voelen zodra je een paar keer wat verliest. Of als je een hele avond alles maar door verliest. Je gaat er chagrijnig van worden en daar heeft iedereen last van. Als je het spel gewoon leuk vind en de luxe omgeving waarin je bent, maakt het niet uit. Van tevoren ervan uitgaan dat je alles kwijt raakt is bijvoorbeeld een manier om je om het geld totaal niet druk te maken. Het gaat om de lol die je hebt!

 

 • Laatste maar niet de minste: drinkt met mate of drink niet

  Alcohol beïnvloedt niet alleen je rijgedrag, maar ook je keuzes. Dat drankje hoort er misschien bij en dat is ook begrijpelijk, maar hou jezelf gewoon een beetje in de gaten. Want voor je het weet, is de inleiding helemaal bovenaan dit artikel, hoe jouw avond gaat verlopen. En daar zit jij en je spannende dame, niet op te wachten. Morgen als je wakker wordt kun je er namelijk weinig meer aan veranderen. Nog een slimmer idee op meerdere gebieden, neem je dame mee. Vind ze leuk!

Maak deze afspraken met jezelf en je kunt het ALLEEN nog maar HEEL ERG naar je ZIN hebben! VEEL PLEZIER!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *