De meest gekke weddenschappen waar je (n)ooit van hebt gehoord

bog-snorkel

Als je wel eens gegokt hebt via het internet dan weet je dat je een inzet kunt plaatsen op bijvoorbeeld voetbal of hockey. Maar wist je al van deze… bijzondere mogelijkheden om jouw weddenschap mee aan te gaan? Hebben we even je volledige aandacht?

Buitenaards leven
Niet iedereen gelooft in buitenaards leven en in ufo’s. Maar er zijn er genoeg die daar wél in geloven. Stel je hebt zelfs een idee in welk jaartal? Dan kun je er een inzet op plaatsen en als je gelijk hebt…. hoop ik dat je nog wat hebt aan het flinke bedrag wat je ondertussen kunt winnen! Vergis je niet, dit is een groeiende hype aan het worden!

Moeras racen
Je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, maar in het jaar 2000 werd het zelfs door Ben & Jerry’s gesponsord. Wat er gebeurd is dat een honderdtal verkleedde snorkelaars, stuk voor stuk, in een smerige sloot gaan en al snorkelend een keer heen en een keer terug een bepaalde afstand afleggen. De snelste wint. Hier zijn zelfs online mogelijkheden voor om op te gokken.

Kaas rollen
Met een homp kaas achter je shirt of broek een heuvel afrollen. Jazeker. Het kan allemaal. En jij kunt gokken wie er wint. Yep. Ze hebben zelfs geprobeerd hier een Olymische Sport van te maken. Niet gelukt dus. Maar blijven proberen! Vooral niet opgeven!

Uitslag van tevoren bekend
Niet voor ons, maar achter de schermen is al lang bepaald wie er wint. Waarbij? Nou bij WWE, oftewel entertainment boksen. Waarom mensen erop gokken is niet geheel bekend, maar het kan!

Fret bingo
Je hebt een kooi. In deze kooi heb je meerdere tunnels, groot genoeg voor een fret. Zo’n wezel maar dan anders. Elke tunnel heeft een nummer en nu raad je het al he? Jij mag zeggen welk nummer het wordt, heb je gelijk? Dan win je!

Amusant en vermakelijk. Is dat een pleonasme? Of gewoon dubbelzinnig? Of slaat dit laatste stukje tekst op net zoveel als elk van bovenstaande weddenschappen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *