Politie houdt twee verdachten aan tijdens inval illegaal casino

In Tijnmuiden in Westpoort werd al enige tijd een pand in de gaten gehouden, waarvan het vermoedelijk werd gebruikt voor illegale kansspelen zoals poker toernooien.

Op woensdagavond 12 april rond 23:00 werd het pand door de politie binnengevallen terwijl er een pokertoernooi in volle gang was. Alle dertig aanwezigen werden streng gecontroleerd. Twee van de bezoekers werden aangehouden voor het waarschijnlijk organiseren van deze illegale toernooien. Het betreft een man en een vrouw. Ook is er nog een derde verdachte in het spel die ervan wordt verdacht het pand ter beschikking te hebben gesteld voor deze praktijken.

In beslag genomen
Tijdens de inval zijn er ook (vermoedelijke) harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. Na de inval werd het huis van één van de verdachte nog door het onderzoeksteam onderzocht. Hierbij zijn duizenden euro’s aan cash gevonden en meegenomen door de politie.

De politie richt zich naast het houden van illegale gokspelen ook op het witwassen van eventueel onrechtmatig verkregen geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *